Kukkaisruoka – iloa ja terveyttä sielulle ja keholle

Luonnon aineksista tehty ruoka herättää tunteita ja muistoja tuoksujen ja makujen avulla.

Tarjoamamme kukkaisruoka, -juoma ja -jälkiruoka sekä leivonnaiset valmistetaan aina sesongin parhaista aineksista. Suuri osa raaka-aineista saadaan suoraan omasta puutarhasta ♥

Ruusun terälehdet ja syreenin kukat maustavat jälkiruokia. Horsman kukat ja mustaviinimarjan lehdet maustavat juomia. Vain muutamia kohokohtia mainitaksemme…

Tutustu rohkeasti kukkaisruokaan 

Luonnon villiyrttien ja hyötytarhamme kasvisten lisäksi höystämme terveellistä ja maistuvaa ruokaa puutarhamme puhtaista, luomukasvatetuista kukista ja lehdistä, jotka sopivat mainiosti raikkaisiin salaatteihin ja rulliin, täyteläisin keittoihin ja meheviin patoihin sekä tietysti raikkaisiin juomiin ja värikkäisiin jälkiruokiin.

Ei torjunta-aineita, vain luomua. Puhdasta ja turvallista. Planetaarisen ruokavalion hengessä.

Muutkin raaka-aineet ovat suomalaista alkuperää, mahdollisimman läheltä – osa suoraan järvestämme kalastettuna.

Pyrimme siis suojelemaan luontoa myös sillä herkullisimmalla tavalla – kokkaamalla.

Kukkaisruokaa suurella sydämellä

Menut sesongin mukaan

Suunnittelemme tarjoilut aina ryhmän kiinnostuksen kohteiden ja sesongin tuotteiden mukaan. Kaikessa on tavalla tai toisella mukana puutarhamme antimet, usein myös metsän ja järvenkin saalista. Fine dining ei ole meidän juttumme, vaan arvostamme rehtiä ja mutkatonta ruokaa. Mausta emme tingi.

PYYDÄ LISÄTIETOJA

Mikäli jäät kaipaamaan lisätietoja tai et löydä sopivaa pakettia tai tekemistä, räätälöimme sinulle sellaisen! Lähetä meille toiveesi ja kysymyksesi, me palaamme asiaan.

1 + 5 =

Romanttinen puutarha järven rannassa
Kukkaisjäätelö
Jälkiruokaa ja juomaa
Valkoiset syreenit