Aistielämyksiä ja hyvää oloa

Irti arjen oravanpyörästä ja hengähdystaukoa kiireisistä kiemuroista. Tule paikkaamaan luonnonpuutostilaasi.

Hienostelut sikseen. Meillä ollaan rennosti ja hymyillään paljon. Joku onkin sanonut: ”Kuin tulis kotiin, asiat loksahtelis paikoilleen ja aika pysähtyis.”

Toimimme luontoa kunnioittaen ja säästäen, vastuullisesti eli myös tulevia sukupolvia ajatellen. Tätä samaa odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Konkretiaa:

Ruokamme raaka-aineet tulevat suurelta osin omalta rannalta, omasta puutarhasta ja pihasta sekä lähimetsästä ja loputkin pyrimme löytämään läheltä, suomalaisen tuotannon repertuaarista. Tilojemme kalusteet, koristeet ja astiastot ovat pääosin kierrätyslöytöjä, rakennusmateriaalit samoin – välttelemme siis myös uuden ostamista ja ylenpalttista rahan haaskaamista.

Vältämme muovia ja lajittelemme, kierrätämme sekä kompostoimme jätteet, myös huussin tuotokset. Käyttämämme pesuaineet, punamulta- ja kalkkimaalit sekä servetit ovat ekologisia ja/tai eco-merkittyjä ja puutarhassa käytetyt ravinteet luomua.

Mustia jätevesiä meiltä ei synny ja harmaat vedet puhdistuvat Biolanin harmaavesisuodattimen luonnonmateriaalien avulla.

Annamme arvoa ja tilaa lähiluonnon naava-kasvustoille, eläimistölle ja maaperämme kastemadoille ja mikrobistolle, pidämme omalta osaltamme järvemme veden puhtaana sekä huolehdimme lintujen talviruokinnasta ja pesäpönttöjen kunnosta.

Etsimme uteliaana uusia, taloudellisia tapoja toimia sähköä säästäen ja ilmastoa suojellen. Aurinkopaneelit otamme sähköntuotantoon niin pian kuin se järkevällä taloudellisella panostuksella onnistuu.

Asiakkaat pääsevät konkreettisesti osallistumaan sekä ruokahävikin vähentämisen saralla että jätteiden lajitteluun, kierrätykseen ja kompostointiin.

- EURHOiA toimii vastuullisesti

Puutarhan isot tervalepät

EURHOiA:n tilat

Suulin ylisillä sijaitsee maalais-bohoa henkivä kokous- ja juhlatilamme, josta avautuu luontoliveä huokuva ja luovuutta herättelevä järvimaisema Pinkjärvelle. Tilaa on 24 henkilölle. Alakerrassa on katettua tilaa tarjoilujen järjestämiselle tai vaikka bändille.

Tiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Laiturilla ja järven rannassa on useampia istuskelupaikkoja, joten kokouksen voi pitää sään salliessa myös ”al fresco”, sammakon kurnutuksen tai lintujen liverryksen lomassa.

Meillä lattialankut narisee ja seinäkello raksuttaa – niiden rytmissä on helppoa hengittää…

Mikä sitten sopiikaan ryhmällesi parhaiten, me muokkaamme ohjelman ja tarjoilut toivomaksenne – hyvinvointinne nimissä.

EURHOiA:n puutarhat

Maisemaamme hallitsevat kaksi valtavaa tervaleppää: Möhkö ja Muhku. Rannassa sinnittelee myös tunnelmallinen, sammaloitunut terijoensalava. Isot puut luovat oman, ainutlaatuisen tunnelmansa ja tuovat suojaa lämpimän keskipihan ja järven väliin.

Mummolan cottage garden -tyyliseen puutarhaan on istutettu runsaasti tuoksuvia kukkia ja ravitsevia hyötykasveja, joista on paljon iloa myös pölyttäjille ja linnuille. Niinpä kuulet meillä satakielen improvisointia, tikan nakutusta, käen kukuntaa ja mehiläisten surinaa.

Zen-puutarhassa taas rauhoitutaan ja palaudutaan, nautitaan rauhallisesta järvinäkymästä hieman harvinaisempien kasvien seurassa.

Varjoisampi metsäpuutarha suo hyvät olosuhteet mm. alppiruusuille ja atsaleoille, mahdollistaa istuskelun viileämmällä patiolla ja johdattaa kulun pienelle romanttiselle istuskelupaikalle.

 

kaappikello_raksuttaa

Unohtumattomia elämyksiä lääkemaisemassa

EURHOIA = The good flow of the life in agreement with nature

Tätä pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan asiakkaillemme.

Jätä kiire ja kuormittavat aistiärsykkeet hetkeksi syrjään ja tee syrjähyppy rauhoittavaan miljööseen. Tankkaa henkistä energiaa, hyödynnä ihmisen ja luonnon ikiaikaista sidosta ja anna parasympaattisen hermoston aktivoitua. Hymy kasvoillasi kertoo, että olet oman itsesi herra.

Järvimaisema on tutkitusti hyvin rauhoittava ja turvaa tuova miljöö.

Luonnontilaisessa metsässä saat kehoosi ilmaisia hyvismikrobeja, fytonsidejä ja puhdasta ilmaa sekä huomaat tarkkaavaisuutesi kasvavan ja ajatustesi selkiytyvän. 

 

Miksi meille?

Asiakas on ykkönen

Kehitämme tuotetarjontaamme ja palveluamme asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan – hyvinvointi ja turvallisuus edellä. Luotettavasti.

Yllätyksiä luvassa

Toivomme pääsevämme yllättämään ja tuottamaan hyvänmielen elämyksiä ryhmällenne. Jokainen saa jotain kotiinviemisiksi; joskus fyysisen muiston, aina henkistä pääomaa.

Aktiviteetteja moneen makuun

Toimimme vastuullisesti ja tarjoamme monenmoista hauskaa ja virkistävää tekemistä sekä omin voimin että kattavan verkostomme kanssa. Mukana mm. Matkailun Mausteet -ryhmä.

Katso video & tutustu tarkemmin

EURHOiA:n väki

Historiaa huokuvan mutta ajan saatossa rapistumaan päässeen tilan on 2010-luvulla omin voimin raivannut, kunnostanut ja uusiin mittoihin synnyttänyt Wallinin pariskunta.
Me kertoilemme mielellämme tarinoita tilan menneisyydestä, avaamme tilannekuvaa nykyhetkestä ja ajatuksia tulevaisuuden visioista.

Marita Wallin

Marita Wallin

Emäntä

Jari Wallin

Jari Wallin

Isäntä

Matkailun Mausteet - kumppanit

Matkailun Mausteet - kumppanit